Laurino pismo

Pismo Slađane iz Zadra
10. ožujka 2017.
Katarinino pismo
10. ožujka 2017.

Zovem se Laura, imam 43 godine i živim na otoku Visu. Moram priznati da mi je trebalo mnogo hrabrosti da napišem ovo pismo jer me podsjeća na pakao koji sam proživjela, no jedino tako mogu zahvaliti gospodinu Dariju.

No treba početi ispočetka. Provela sam prekrasno djetinjstvo sa svojim roditeljima u čijem je braku uvijek vladala sloga te ne sjećam se da sam ih ikad čula da se svađaju. Čak su se i drugi pitali kako je moguće živjeti takav miran život. No ni to tako ugodno i lijepo ne može vječno trajati. Moje su poteškoće započele negdje prije pet godina kada sam na poslu upoznala nekoliko godina starijeg Dalibora. Inače tada sam bila u braku s divnim suprugom Karlom. Ne znam čime me Dalibor privukao, no s njime sam zaboravila da me kod kuće čekaju predivan muž i dvoje prekrasne djece. Prepustila sam se i ta je avantura trajala oko mjesec dana dok me nije nazvala njegova supruga koja me je izvrijeđala i prijetila mi kako ću požaliti dan kad sam se rodila. Od toga je dana i Dalibor bježao od mene. Premda sam htjela s njime samo razmijeniti pokoju riječ, on nije posustajao, bježao je kao da imam zaraznu bolest. Ubrzo je i suprug saznao za moju avanturu, izbacio me iz kuće, a ja sam se svakim danom osjećala sve lošije.

Nijedan od mnogobrojnih pregleda nije otkrio uzrok mome stanju, no ja ubrzo nisam mogla stati na noge, imala sam neizdržive bolove u predjelu kralješnice te sam drastično smršavjela. U to sam vrijeme boravila kod svojih roditelja koji su zajedno sa mnom tražili uzrok moje bolesti i lijek za nju, ali bezuspješno. Međutim, jedne mi je večeri u posjet došla moja školska prijateljica Slavica. Tom mi je prilikom ispričala da je njezina sestra imala sličnih problema odnosno da je gotovo završila u kolicima, no da ju je spasio vidovnjak Darijo. Ionako mi nije preostalo ništa drugo,nego uzeti broj i nazvati ga što sam i učinila. Trebalo mi je dosta vremena da ga uspijem dobiti, a napokon kad sam ga dobila, ispričao mi je neke dijelove iz moje prošlosti za koje nisam mogla vjerovati da bi ih itko mogao znati. Predložio mi je da ga hitno posjetim pa sam i zamolila svoju prijateljicu da me odveze k njemu jer ja nisam bila sposobna ni hodati, a kamoli voziti.

Ušavši k njemu, primijetila sam da je to gospodin srednjih godina, a stekla sam i dojam da je vrlo smiren i da zna što radi. Odmah mi je rekao da sam prije tri mjeseca dobila jedno prazno pismo, a ja sam ga u čudu gledala i znala da je to istina. Naime, nakon svađe sa suprugom dobila sam pismo od Dalibora koje je bilo prazno, ali je na rubovima izgledalo kao umočeno u krvi. Dotada nisam na njega obraćala pažnju, ali mi je Darijo objasnio kako je njime učinjeno da potpuno klonem te da ne mogu stajati na nogama. Upitala sam Darija može li mi pomoći na što se samo nasmijao.

Ostala sam još malo razgovarati s njime, a on mi je ispričao da je iz Sarajeva te da mu je djed bio hodža. Bilo mi je drago da je spomenuo Sarajevo jer sam ja znala tam odlaziti sa svojim roditeljima, naime imali su prijatelje koji su živjeli u tome gradu. Vrativši se kući, pričala sam majci o razgovoru s Darijom, a ona me je upitala zove li se Darijo. Nisam mogla vjerovati da je svijet tako malen, a tada mi je objasnila zašto je brak mojih roditelja uvijek bio skladan. Pomagao im je njegov djed kojega su posjećivali svaki puta kada smo išli u Sarajevo. Upitala sam je zašto me nije odmah poslala k njemu jer mi je rekla da budem sigurna da će mi pomoći, a ona mi je odgovorila da je vjerovala da su moji problemi bili isključivo zdravstveni.

Sve u svemu, Darijo mi je doista pomogao, onako kako je i obećao. Vratila sam se suprugu koji mi je sve oprostio i nemam više zdravstvenih problema, a ja sam s vama odlučila podijeliti svoju tajnu koju je i moja majka godinama čuvala. Ovim se putem uistinu zahvaljujem Dariju koji me je spasio od invalidskih kolica i vratio sreću u moj život. Hvala ti, Darijo.

Ako mislite da ste pogriješili u životu, a ne znate gdje i kako saznati svoju budućnost, javite se vidovnjaku Dariju s povjerenjem i dobit ćete odgovore na svoja pitanja. Otkrite zašto se najbolji vidovnjaci i proroci klanjaju gospodinu Dariju i nazivaju ga čudom od čovjeka.

KONTAKT
060300033 • fiksna linija 1,71 kn/min • mob. 2,92 kn/min
060600025 • fiksna linija 6,88 kn/min • mob. 8,28 kn/min
kljuc.nade.hr@gmail.com