Katarinina priča

Jelenino pismo
10. ožujka 2017.

Ako mislite da ste pogriješili u životu, a ne znate gdje i kako saznati svoju budućnost, javite se vidovnjaku Dariju s povjerenjem i dobit ćete odgovore na svoja pitanja. Otkrijte zašto se najbolji vidovnjaci i proroci klanjaju gospodinu Dariju i nazivaju ga čudom od čovjeka.

Zovem se Katarina, imam 46 godina i moja je priča tužna sa sretnim završetkom zahvaljujući gospodinu Dariju koji je mojoj obitelji i meni spasio život.

Mlada, udala sam se za svoga pokojnoga supruga Stjepana koji je nažalost poginuo u Domovinskom ratu. Ostala sam sam s dvije kćeri i zahvaljujući njima nastavila živjeti kao ponosna majka koja je svoj spas pronašla u radu. Bila sam voditelj trgovine odjećom koju sam naslijedila od svojih roditelja, a i iznajmivala sam i nekoliko apartmana. U jedan od njih mi je jednom prilikom došao gost iz Sarajeva koji je ovdje boravio sa svojom sestrom. Senad i Ana su bili kod nas nekoliko dana, a ja sam se počela zbližavati sa Senadom. Činio se vrlo zanimljivim, a i zainteresiranim za mene. Mogla bih reći da sam bila slijepa, ali i željna pažnje jer sam rano ostala sama. Isprva je naše druženje bilo vrlo ugodno, a ja nisam primjećivala da me iskorištava. Naime, vrlo brzo je počeo tražiti novac od mene, navodno za svoju siromašnu obitelj. Jednoga me dana zamolio i veću svotu novca, i to sam mu dala.

Jednoga dana, kad su meni stigli novi gosti, Senad i Ana su otišli prošetati na rivu. Budući da sam vrlo brzo završila, krenula sam ih potražiti, a kad sam ih našla, imala sam što vidjeti: Ana i Senad su se ljubili. Bila sam zaprepaštena vidjeti sestru i brata u strasnom zagrljaju. Počela sam vikati, a Senad me pokušavao umiriti i objašnjavati mi da su oni ustvari u braku te da su u meni vidjeli pomoć jer nemaju kamo. Nije mi preostalo ništa doli ih izbaciti što sam i učinila. Nakon samo nekoliko dana, Senad se vratio i uvjeravao me da će ostaviti svoju suprugu zbog mene. Nisam ga htjela slušati. Tada mi je i starija kći, koja ne živi sa mnom, govorila kako ih je opet vidjela u zagrljaju na rivi. Dugo ga nisam slušala, no na kraju, ne znam ni sama kako i zašto, popustila sam. U tom razdoblju ponašala sam se kao da sam pijana. Nisam slušala kćeri pa sam s njima prestala govoriti, radila sam sve što je tražio od mene, fizički sam se osjećala vrlo loše – svakodnevno sam povraćala, a nakon nekog vremena gubila bih i svijest, a liječnici su me uvjeravali da je sa mnom sve u redu. Ni kći, koja dotad nije razgovarala sa mnom, me nije mogla takvu gledati te me odvela na hitni prijem. Tada mi je rekla da je razgovarala sa svojom prijateljicom, a ona joj je preporučila obratiti se gospodinu Dariju jer je i sama imala iskustava kada joj je taj gospodin mnogo pomogao. Čekajući na liječničku pomoć, još sam uvijek razmišljala gdje je Senad, a on mi je opet uzeo novac i otišao na vikend u Bosnu. Onemoćala, ujutro sam nazvala Darija, a on mi je u nekoliko trenutaka opisao život kao da ga je sam proživio. Naposlijetku mi je savjetovao da ga posjetim u Zagrebu što sam i učinila. Prvim avionom stigla sam u Zagreb. Na ulasku sam osjetila mir i sigurnost, već tad sam se osjećala kako već dugo nisam. Darijo mi je ispričao kako su mi Senad i Ana to činili i uputio me da na povratku kući potražim stvar koju su mi ostavili. Naravno da je imao pravo, pronašla sam zapis iza svoga kreveta.

Da sad ne duljim, nakon posjeta Dariju, osjećam se mnogo bolje. Smogla sam snage otjerati Senada i izbaciti ga iz svoga života. Nemam više zdravstvenih poteškoća, pomirila sam se sa svojim kćerima te nastojim ponovno biti dobra mama i staložena žena.

Hvala ti, Darijo što postojiš jer bez tebe zasigurno bih ostala bez zdravlja, krova nad glavom i dragih ljudi.

KONTAKT
060300033 • fiksna linija 1,71 kn/min • mob. 2,92 kn/min
060600025 • fiksna linija 6,88 kn/min • mob. 8,28 kn/min
kljuc.nade.hr@gmail.com